JAN - Info

JAN staat voor Jonge Actieve Naturisten. JAN is een landelijke naturistenvereniging en wil een soort vriendengroep zijn voor jonge actieve naturisten, die het leuk vinden om meerdere keren per jaar met een groep iets te ondernemen. Vanaf je 18e ben je van harte welkom. JAN is aangesloten bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN), en heeft het keurmerk ‘prettig bloot’ van de NFN ontvangen.
Gebruikersavatar
admin

Administrator
Berichten: 100
Lid geworden op: 06 januari 2023
Woonplaats: Home sweet home :)
Leeftijd: 36
Status: Offline

JAN - Info

#1

Bericht door admin »

Afbeelding

JAN is een landelijke naturistenvereniging en wil een soort vriendengroep zijn voor jonge actieve naturisten, die het leuk vinden om meerdere keren per jaar met een groep iets te ondernemen.

Ben je onder de 18? Dan mag je uiteraard wel mee doen met de activiteiten/weekenden (onder begeleiding van een volwassene), echter kun je vanwege aansprakelijkheid pas lid worden van JAN zodra je 18 bent.

JAN is aangesloten bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN), en heeft het keurmerk ‘prettig bloot’ van de NFN ontvangen.

Wat doet JAN?

Bijna elke maand vindt er een JAN-activiteit plaats. Dit kan een dagje sauna zijn, of een weekendje weg. Deze activiteiten zijn te vinden in JAN’s agenda. Naast de geplande activiteiten kunnen er spontaan dingen afgesproken worden, zoals een dagje strand, een extra saunadag of eigenlijk alles wat je maar wil. Dit gebeurt meestal via het forum, waarop onder andere oproepen geplaatst kunnen worden.

Bron & meer info: wijzijnjan.nl


Naakte groetjes,

Admin
inmijnblootje.nl

Plaats reactie